O aktivnom turizmu, saradnji mladih…

#CrnaGora #ServisneInformacije #PrviPut #TimskiRad

Zajednički turistički proizvodi Crne Gore i Srbije, podrška Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja investicijama u vinogradarstvu i vinarstvu, Regionalna kancelarija za saradnju mladih, teme su sjutrašnjeg Jutarnjeg programa.

.

Govorimo o:

– Zajedničkim turističkim proizvodima Crne Gore i Srbije koji se tiču aktivnog turizma, a koji će prvi put biti predstavljeni na sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 23. do 26. februara, na kome je Crna Gora zvanično zemlja partner. Sedam proizvoda kreirani su od strane timova iz Privredne Komore Crne Gore i Privredne Komore Srbije.

– Javnom pozivu za dodjelu podrške investicijama u vinogradarstvu i vinarstvu. Saznajte koji su uslovi, kriterijumi i način prijavljivanja za korišćenje podsticajnih sredstava Ministarstva poljoprivrede.

– Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih, koja ce podržavati projekte koji se tiču povezivanja mladih ljudi u regionu kroz različite programe razmjene (nauka, kultura, obrazovanje, sport). Očekuje se da će kancelarija početi sa radom narednih mjeseci u Tirani.

Najavaljujemo:

– Manifestaciju „Crna Gora u ritmu Evrope“ namjenjena je djeci u osnovnim i srednjim školama. Cilj manifestacije, koja je predviđena za grupu od 300 djece, je podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Crnoj Gori, promocija interkulturalnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje i doživotnog učenja.

– Sa komunikologom Radojem Cerovićem, šestodnevni trening na temu „Upravljanja stresom“ baziran na neuronauci koja nudi opipljive i mjerljive rezultate kao sto su: fokus, smirenost, bolje socijalno okruženje, bolji timski rad i poboljšano rješavanje kreativnih problema. Trening program je u organizaciji agencije „WE ARE ONE CONSULTING“.

– Uz servisne informacije, aktuelne priloge, priče sa terena, gledaćete i redovne rubrike: Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture, EU priča, Svijet u 5 minuta….

Urednica i voditeljka: Emina Hodžić Knežević

Urednica Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!