VIŠE OD 367 HILJADA EURA ZA LIJEČENJE DJECE

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#KatarinaBulatović #MilenaKnežević #DragoljubĐuričić #SergejĆetković

TELETON 17Na prvom crnogorskom Teletonu za liječenje djece oboljele od karcinoma prikupljeno je 367.374 eura . Gotovo 100 poznatih – glumci, pjevači, sportisti, TV lica, kao i predstavnici kompanija koje djeluju na teritoriji Crne Gore učestvovalo je na prvom crnogorskom Teletonu koji je trajao oko četiri sata.
Na donatorski broj 1511 javljali su se bubnjar Dragoljub Đuričić, glumica Varja Đukić, sportista Dejan Zlatičanin, rukometašice Katarina Bulatović, Milena Knežević, nekadašnja rukometašica Bojana Popović, jedan od naših najuspješnijih košarkaša Vlado Šćepanović, pjevač Boban Rajović, muzičar Žuti Serhatlić, fudbalski selektor Ljubiša Tumbaković, pisac Balša Brković, pjevač Sergej Ćetković, glumac Boro Stjepanović… i razgovarali sa svima koji su uspjeli da dobiju vezu.
Razgovori su bili ograničeni na dva minuta, pa su građani na taj način mogli da doniraju po dva eura. Osim pozivom ka broju 1511, građani su mogli donirati jedan euro slanjem poruke sadržine 5 na 14543. Inicijativu je pokrenulo šest televizija. (izvor RTCG)

Pročitajte još:   OKRUGLI STO O NAUČNOISTRAŽIVAČKOJ DJELATNOSTI

Izvor: Radio Kotor

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!