Bečić čestitao Dan opštine Andrijevica

#AleksaBečić #DemokratskaCrnaGora

Demokratska Crna Gora će raditi na stvaranju ambijenta i mogućnosti da se prirodna bogatstva Opštine Andrijevica iskoriste u svrhu razvoja grada, navodi se između ostalog u čestitki predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića povodom Dana opštine Andrijevica.

Bečić: Ideja pobjeda, a ne podjela širi se sjeverom Crne Gore

„Iako su teška socijalna situacija, velika nezaposlenost, opustjela sela, ekonomska nerazvijenost, nizak životni standard i brojne druge teškoće, svakodnevnica Andrijevice, lično sam veoma radostan što opština Andrijevica Dan opštine dočekuje u trenutku kada se ideja pobjeda, a ne podjela širi sjeverom Crne Gore“, kazao je Bečić.

U čestitki on poručuje da će Demokratska Crna Gora raditi na tome da se „takva slika Andrijevice promijeni i da se stvori ambijent i mogućnosti da se prirodna bogatstva ove sjeverne opštine iskoriste u svrhu razvoja grada, u kojem će mladi Andrijevčani imati razlog za ostanak u Andrijevici, a stariji spokojnije dane u trećem dobu“.

„U čvrstom uvjerenju da pravim idejama i zajedničkim radom sa stanovnicima ovog kraja Andrijevicu možemo učiniti gradom koji će doprinijeti razvoju kako sjevera, tako i Crne Gore, još jednom Vam čestitam Dan opštine“, zaključuje se u čestitki Demokrata.

Izvor: Radio Televizija Crne GoreŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!