„Bihorci će opet prepoznati kvalitet DPS-a“

#MiloĐukanović #Dps #LokalniIzbori2017

Bihorci će mudro, kao i uvijek, umjeti da prepoznaju kvalitet DPS-a kao partije koja je svojim programom i ljudima sa odborničke liste najbolja garancija za dalji napredak ovog kraja, uvjeren je lider DPS-a Milo Đukanović. Kako je kazao u Petnjici, Đukanović nema dilemu da Bihorci neće pružiti nikakvu šansu onim partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici.

Foto: DPS

Đukanović je, tokom današnje posjete Petnjici, govorio na DPS-ovoj tribini u mjesnoj zajednici Vrbica, razgovarao sa građanima u mjesnoj zajednici Bor i obišao nekoliko domaćinstava.

„U razgovoru sa Bihorcima, Đukanović im je još jednom zahvalio na snažnoj podršci koju su oni, ali i petnjička dijaspora, dali obnovi nezavisnosti i izgradnji Crne Gore kao države multietničkog, multivjerskog i multikulturnog sklada. Na takvu podršku je država odgovorila ispunjavanjem onoga što su bile potrebe bihorskog kraja, prije svega odlukom o formiranju Opštine Petnjica, a potom i stvaranjem uslova za snažniji ekonomski zamah ovog kraja“, saopštili su iz DPS-a.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!