Crnogorska samostalno na Cetinju

#CrnogorskaPartija #IvicaKaluđerović

Predsjednik OO Crnogorske na Cetinju, Ivica Kaluđerović, najavio je samostalni nastup Crnogorske na predstojećim lokalnim izborima u Prijestonici.

Ivica Kaluđerović

“Na sjednici opštinskog odbora Crnogorske na Cetinju jednoglasno je odlučeno da će Crnogorska nastupiti samostalno na predstojećim izborima”, kazao je Kaluđerović i dodao da je Crnogorska na Cetinju već zavrijedila jasnu i čistu podršku građana.

Kako je naglasio, opštinski odbor Crnogorske na Cetinju je okupio ljude koji imaju i želju i volju za ozbiljnim promjenama u našem gradu. Duboko smo uvjereni da je na Cetinju neophodan zaokret u upravljanju, u načinu vođenja opštinske uprave, u shvatanju obaveza i odgovornosti izabrane vlasti prema građanima.

“Spremni smo da preuzmemo vođenje Cetinja. Za to imamo ljude, imamo ideje, spremne programe, za to posjedujemo energiju i znanje. Odlučni smo da vratimo naše Cetinje na ono mjesto koje mu i pripada, da bude Prijestonica kakvu zaslužujemo, da budemo dobro organizovana i uspješna opština na usluzi svojim građanima”, istakao je Kaluđerović.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!