Čučka optimista po pitanju krize vlasti u Budvi

Predsjednik opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Miodrag Čučka, potvrdio je da je danas održan sastanak predstavnika koalicije na vlasti u Budvi sa predstavnicima Crnogorske, na kom se razgovaralo o načinima rješavanja krize budvanske vlasti.

.Foto: .

„Crnogorska je uvijek insistirala na dijalogu, jer je razgovor najbolji način da se rješavaju zajednički problemi. Razgovarali smo danas i poslije tih razgovora mogu da kažem da sam optimista“, naglasio je Čučka.

On je dodao da Crnogorska svakom pitanju, kako u budvanskoj tako i u crnogorskoj politici, pristupa transparentno, precizno i da se u ovom slučaju ponaša na isti takav način.

„Razgovaramo o tri grupe pitanja. Osnovnu i prvu grupu pitanja čini mogućnost dogovora o političkim pretpostavkama za rješavanje krize ove vlasti. Drugo, svaki dogovor, što se tiče Crnogorske, mora da obuhvati i saglasnost oko programskih načela zajedničkog djelovanja. I naravno, postoje posebna pitanja koja se tiču niza pojedinačnih stvari, o kojima je takođe potrebno postići saglasnost“, zaključio je Čučka.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar