Demokrate poručile Pešiću da su u DPS-u najveći falsifikatori

#Politika #Demokrate #NikolaPešić

demokrate-2.jpg

Demokratska Crna Gora poručila je da su upravo u DPS-u najveći falsifikatori i plagijatori, nakon što je predsjednik Savjeta mladih DPS Nikola Pešić kazao da u Crnoj Gori nikad do sada nije postojala “nečojska, anticrnogorska i antiljudska kampanja kakvu Demokrate vode na zvaničnom Facebook nalogu protiv gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića.

<<<Pešić oštro Demokratama-Nema Cetinjanina koji vas s prezirom ne komentariše<<<

“I opet ‘lopov na ulici viče držite lopova’. Pešiću, kako je Vlahovićkoj u Rimu? Plašimo se da će tamo teško odoljeti zapisima od prije nekoliko hiljada godina. Da možda Rakočević, u međuvremenu, nije naučio da nije lijepo krasti intelektualnu svojinu? Jesu li kurikularni programi osvanuli sa makar jednom rečenicom koja nije doslovce prepisana od susjeda? I, na kraju, kad već pominjete Vučića, da li Cetinje pobjeđuje ili pobeđuje”, pitaju seDemokrate.

Pročitajte još:   Nije dogovorena promjena granice

Iz ove partije poručuju da je u nekoliko sekundi spot sublimirao sve vaše laži, konvertitstva, perfidije i malicioznosti duge trideset godina.

“Obesmislio je vaše aktuelno političko djelovanje i sve vaše podmetačine i manipulacije. I upravo je to najveća satisfakcija u političkoj borbi – kada vaši najžešći politički protivnici svojim djelovanjem potvrđuju vaše stavove, predloge i upozorenja”, dodaju oni.

Demokrate tvrde da posljednja kritika njihovog spota koja je samo mali dio debelih tomova sabranih djela pamfletizma, pokazuje da su se u DPS prepoznali.

“I nije vam bilo teško. Nepogrešivo smo nacrtali rezultat vaših udbaških smicalica i scenarija, kojima se želi pokriti vaš neslavni politički put. U samo jednom minutu, sa fenomenalnom ekipom, prikazali smo komunističku ideologiju iz koje ste potekli, četničku u koju ste se konvertovali samo nekoliko godina posle, brato-svađalačku manipulaciju koju ste doveli do savršenstva, zarad vlasti i zbog ličnog interesa, sve do vaših predizbornih kriminalnih aktivnosti oličenih u selotejp lijepljenju, video i foto montažama, širenju laži o funkcionerima Demokrata, pokušavajući da nas predstavite onako kako bi vama najviše odgovaralo Ali, avaj, toliko ste kreativni da vas razobličismo u 64 sekunde”, dodaju iz ove partije.

Pročitajte još:   EU integracije proces cijelog društva

Navode da DPS-u nije lako, jer znjau da je dovoljno da građani samo malo bolje naćule uši i čuju aktere prepirke u spotu, pa da im se, kako dodaju, pred očima stvore članovi DPS-ovskih šaptačkih divizija po kafanama i berbernicama ili statusi i fotomontaže na stranicama društvenih mreža koje, kako tvrde Demokrate, uređuju ljudi od najvećeg povjerenja Pešićevog idola, Đukanovića.

“Sve ovo samo u jednom minutu i već kukate. Šta ćete da radite kada stvorimo politički ambijent da institucije mogu slobodno da rade svoj posao u skladu sa zakonom, pa sva vaša nepočinstva dođu pod udar pravde i zakona? Bolje da ste umjesto izmišljene fabrike čokolade, predložili otvaranje psihijatrijske bolnice – ako je suditi po vašem ideologu, biće sindroma depresije i anksioznosti od sudskih procesa”, zaključuju iz ove stranke.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!