Đukanović nema dilemu da će Bihorci prepoznati kvalitet DPS-a

#Politika #MiloĐukanović #Petnjica

Predsjednik-DPS-Milo-Djukanovic-na-tribini-u-Boru-Petnjica-15-11-2017-02.jpg

Lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović kazao je da nema dilemu da će na predstojećim lokalnim izborima 26. novembra Bihorci mudro umjeti da prepoznaju kvalitet DPS-a kao partije koja je svojim programom i ljudima sa odborničke liste najbolja garancija za dalji napredak ovog kraja.

On je danas boravio u posjeti Opštini Petnjica.

U razgovoru sa Bihorcima, Đukanović im je još jednom zahvalio na snažnoj podršci koju su oni, ali i petnjička dijaspora, dali obnovi nezavisnosti i izgradnji Crne Gore kao države multietničkog, multivjerskog i multikulturnog sklada.

“Na takvu podršku je država odgovorila ispunjavanjem onoga što su bile potrebe bihorskog kraja, prije svega odlukom o formiranju Opštine Petnjica, a potom i stvaranjem uslova za snažniji ekonomski zamah ovog kraja”, kazali su u DPS-u.

Đukanović je kazao da nema dilemu da će na predstojećim lokalnim izborima 26. novembra Bihorci mudro, kao i uvijek, umjeti da prepoznaju kvalitet DPS-a kao partije koja je svojim programom i ljudima sa odborničke liste najbolja garancija za dalji napredak ovog kraja, kao i neće pružiti nikakvu šansu onim partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici.

S.Đ.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!