DPS: DF su politički piromani

#Politika #Piromani

dps-logo-770x472-2.jpg

Družini iz Demokratskog fronta, političkim piromanima koji su u nekoliko navrata u posljednje dvije decenije pokušavali na različite načine da zapale Crnu Goru i izazovu nemire, poručujemo da se okanu svoje stalne prakse i ne zloupotrebljavaju stanje elementarne nepogode i tuđu tragediju, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Znaju odlično i u DF-u da će međunarodna zajednica i NATO pomoći Crnoj Gori u borbi sa požarima, kao što su to radili i u nekoliko prethodnih sličnih situacija – na primjer, nakon poplava u decembru 2010. ili tokom vanrednog stanja zbog teških sniježnih padavina u februaru 2012. godine”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Država Crna Gora će, smatra DPS, kao i sve susjedne zemlje zahvaćene požarima, uspjeti da se izbori sa vatrenim stihijama.

“Političkim piromanima bismo preporučuli da, umjesto što se trude da profitiraju na tuđoj nesreći, svoju pažnju usmjere na spremanje odbrane i sudski proces koji im slijedi, te da odgovore građanima na pitanje: zašto su i po čijem nalogu pokušali da 16. oktobra 2016. zapale Crnu Goru i izazovu građanski rat?”, kažu na kraju.

Izvor: Cafe Del MontenegroŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!