Đukanović čestitao Dan opštine Nikšić

By Predrag Zečević

milo


P
redsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, povodom 18. septembra – Dana opštine Nikšić, čestitku predsjedniku opštine Veselinu Grboviću, predsjednici Skupštine opštine Sonji Nikčević, odbornicima i drugim učesnicima svečane sjednice i svim građanima Nikšića.

„Građani Nikšića ove godine dočekuju svoj praznik sa određenim pozitivnim rezultatima, koji otvaraju realnu nadu za još odlučnije i brže rješavanje nagomilanih problema i posljedica dugotrajuće ekonomske krize, i za blisko bolje dane kakve zaslužuje najveća crnogorska opština sa svojim ljudskim i ukupnim potencijalima. Lokalna uprava koja je danonoćno posvećena tom cilju može i u svojim daljim nastojanjima računati na punu podršku i pomoć Vlade i svih državnih institucija” – naglasio je predsjednik Vlade.

Konstatujući da je razvojni i ukupno pozitivni trend procesa u Nikšiću uvijek imao značajnog odraza na cijelu Crnu Goru, premijer je istakao da je „tako i danas, kada naša zemlja učvršćuje unutrašnju političku stabilnost, nalazeći se pred novim investicionim zamahom, posvećena regionalnoj saradnji i ispunjavanju obaveza iz evropske agende i pred skorim dobijanjem poziva za članstvo u NATO”.

„Nikšić u svemu tome ima svoje posebno mjesto i ulogu” – naglasio je u čestitki premijer Đukanović.

Izvor: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!