Loše koncipiran „Krapović teatar“

#DpsBudva

Prethodnih dana, osim programa Grada teatra, u prilici smo bili da pratimo i loše koncipiran program „Krapović teatra“, saopšteno je iz budvanskog odbora DPS-a.

Iz DPS-a su istakli da su u glavnim ulogama konstituenti odlazeće vlasti koji, kako je saopšteno, „vjeruju da ubjedljivo igraju svoje uloge, a kao reditelj i pisac potpisuje se Dragan Krapović“.

„No, izgleda da Krapoviću scenario ne ide baš od ruke. Da krenemo od jučerašnjeg komada pod nazivom ‘Grad propada, mi se kupamo i baš nam je svježe’, gdje su glumci htjeli da izvedu puč na dio plaže koji koristi Aman resorts. Kako se pokazalo, nijesu uspjeli ni da se valjano raspakuju morali su nazad. Cilj predstave bio je da pokažu kako se bore za opšte dobro, pa umjesto da počnu od običnog čovjeka koji treba da je u fokusu svih organa vlasti, počeli su od zakupljene plaže“, saopštio je DPS.

Podsjećaju kako

„Piše i besjedi, iako u besjedu ni sam ne vjeruje. Nikako ne možemo da zaobiđemo ni predstavu Krapović teatra ‘Motorom dolazim na posao, a parking van radnog vremena je prazan’. Naime, dok se predsjednik slika na svom motoru ispred zgrade opštine, parking je nakon završenog radnog vremena i tokom vikenda prazan. Opštinski automobili koriste se za trke, odlazak do velikih tržnih centara u zemlji ili pak obilazak familije u inostranstvu, konkretno u posljednjem slučaju odlazak do Lazarevca automobilom registarskih oznaka BD CG 008. Cilj svega ovoga što radi Krapović teatar je da se sa ozbiljnih izazova pred kojima se nalazi opština Budva, pažnja usmjeri na nešto poptuno nebitno. Besjedi Krapović i kako je puno uradio u proteklom periodu, besjedi neistine jer uradio ništa nije“, saopštio je DPS.

Prilikom preuzimanja vlasti na opštinskom računu, tvrde u DPS-u, sačekalo ga je milion eura, „a gotovo polovinu duga opštine uspio je da vrati tadašnji predsjednik dr Srđa Popović, kada su i sve obaveze servisirane na vrijeme“.

„Besjedi Krapović i o rezultatima, a jedini rezultat je privremena rasvjeta koju je postavio na već završen posao spajanja dva bulevara na ulazu u Budvu. Krapović se danas kune u Sea dance a do juče je bio protiv održavanja istog te obećavao njegovo ukidanje pod izgovorom da je štetan za Budvu. Misli loš scenarista kako će sugradjani postati ravnodušni na data, a neispunjena obećanja, na nestručnost, neprofesionalizam, nepotizam i podjele koje su se uvukle u svaku poru lokalne uprave i koje kao tumor zahvataju čitavu Budvu. Pitamo lošeg scenaristu i šta je sa licima kojima je inspekcija zabranila rad još u maju zbog neispunjavanja uslova za obavljanje svojih poslova“, navode iz DPS-a.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!