Ne dozvoliti da nas DPS opet prevari

#AleksaBečić

Lider Demokrata Aleksa Bečić saopštio je da se DPS-u, lideru te partije i premijeru, Milu Đukanoviću ili Dušku Markoviću, ne smije dozvoliti da nas još jednom prevare, te da se ovog puta mora ići po principu „uzmi ili ostavi“.

Bečić je to danas saopštio ambasadoru Slovačke u Crnoj Gori, Romanu Hlobenu, tokom zajedničkog sastanka.

„Predsjednik Demokrata ponovio je već saopšteni stav da bez pomirenja nema smjene vlasti, ali ni istinskih promjena u Crnoj Gori. On je Hlobena podsjetio da su upravo Demokrate bile te koje su svojom kadrovskom ponudom, koja je predstavljala pravo osvježenje na političkoj sceni Crne Gore, pokrenuli talas koji je sada već nemoguće zaustaviti i koji će dati željeni rezultat – najbolji po naše društvo“, saopšteno je iz Demokrata.

On je saopštio da je je za Demokrate neprihvatljivo da poreski dug bude na nivou od 720 miliona eura, a da Vlada saopšti kako će u ovoj godini moći da naplati svega 12 miliona.

Ipak, kako je saopštio, nije to toliko nerazumljivo imajući u vidu preduzeća koja su, najvećim dijelom, učinila da on bude toliki – rođačke, kumovske i prijateljske firme jedne uske grupe ljudi na čelu sa predsjednikom DPS-a.

„I tu, naravno, ima posla za tužilaštvo, koje je očigledno pod velikim političkim uticajem vrha DPS-a, jer naše prijave koje su išle prema njemu nijesu odbačene, pošto su na tako čvrstim dokazima zasnovane da ne mogu ni biti odbačene ili odbijene, ali one koje udaraju direktno ‘u glavu’ još uvijek kupe prašinu u fiokama“, naglasio je Bečić.

Izvor: Radio Televizija Crne GoreŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!