Neozbiljna prepucavanja lidera opozicije

Programski direktor Građanske alijanse Boris Raonić ocijenio je da medijska prepucavanja lidera Demokrata i Demokratskog fronta nastala zbog kraha inicijative DF-a o vanredenoj sjednici Skupštini nanose ogromnu štetu opoziciji, i kako je kazao, raduju lidere DPS-a.

Foto: „Neshvatljivo da nijesu u stanju da sagledaju koja je formula za uspjeh“ (foto: rtcg.me)

Raonić je u razgovoru za Pobjedu podsjetio da su nejedinstvenost i nekoordinisan nastup opoziciju koštali totalnog fijaska na prethodnim lokalnim izborima.

„Posljednje optužbe oko inicijative za raspravu o slučaju Mašulović su samo kulminacija odnosa unutar opozicije koje karakteriše neiskrenost u javnom nastupu i uskopartijski interes u vođenju politike“, ocijenio je Raonić u izjavi za Pobjedu.

Novo neslaganje u opoziciji nastalo je nakon što su Demokratskom frontu falila tri potpisa opozicionih poslanika za skupštinsku raspravu o učešću vojnodiplomatskog predstavnika Crne Gore u Kninu na proslavi povodom Dana pobjede. Iz DF-a je saopšteno da su lideri Demokrata, Ure, Demosa i SDP-a „srbofobični“ dok je iz stranke Alekse Bečića odgovoreno da su lideri DF-a korumpirani i da su zajedno sa DPSom krerali taj slučaj. Raonić ocjenjuje da je ponašanje opozicionih lidera krajnje iracionalno.

„Neshvatljivo je da ljudi koji imaju ambiciju da vode državu, nijesu u stanju da sagledaju koja je formula za uspjeh i koliko ne mogu da prevaziđu djetinjaste, lične pizme“, navodi Raonić.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar