SNP: Odsustvo opozicije sa sjednice SO Glavnog grada poželjna varijanta za DPS i SDP

By Nenad Zečević

Vladovijesti

Našoj odluci o tome da li ćemo prisustvovati nastavku konstitutivne sjednice Skupštine Glavnog grada, logično prethodi pitanje legalnog zakazivanja nastavka njenog održavanja, u skladu sa Zakonom, Satutom Glavnog grada i Poslovnikom o radu Skupštine Glavnog grada, saopštio je u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika, Vladimir Vujović, predsjednik kluba odbornika SNP-a. On je dodao da je odsustvo opozicije sa sjednice poželjna varjanta za DPS i SDP.

– Kod činjenice da su DPS i SDP na navedeni način obezbijedile brojčanu većinu i da je odsustvo opozicije sa te sjednice za njih poželjna varijanta, naš jedini motiv i izazov eventualnog prisustva nastavku sjednice je da akterima ove brutalne prevare građana u lice kažemo ono što im pripada, naveo je Vujović.

Odbornici Demokratskog fronta neće prisustvovati nastvaku konstitutivne sjednice Skupštine Glavnog grada.

Prema njegovim riječima, nakon takvog akta o sazivanju nastavka konstitutivne sjednice Skupštine Glavnog grada, organi i klub odbornika SNP-a će odlučiti da li će joj prisustvovati.

– Mi nemamo dileme da je sporazum DPS-a i SDP-a o formiranju parlamentarne većine u Glavnom gradu po svemu što mu je prethodilo klasična prevara izborne volje građana Podgorice koja je posledica snažnog uticaja na pojedince koje pod pažnjom drže interesne i kriminalne strukture, zabrinute da bi nova demokratska vlast u Glavnom gradu ušla u trag i razobličila brojne kriminalne radnje učinjene na štetu glavnog grada i svih građana Podgorice, zaključio je Vujović.

Izvor: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!