Spremni za predstojeće izazove

Socijaldemokrate Crne Gore potpuno su posvećene izazovima koje Crnu Goru očekuju u narednom periodu, kazao je predsjednika SD-a, Ivan Brajović.

.

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora SD Žabljak, za novog predsjednika je izabran član Glavnog odbora SD, Spasoje Ostojić, saopšteno je iz te partije.

„Izbor novog predsjednika OO SD Žabljak je još jedan korak u cilju zaokruživanja partijske infrastrukture SD, koja je svim svojim kapacitetima usmjerena na dva, veoma važna izborna ciklusa koji nas očekuju. Najprije predsjedničkih izbora, na kojima očekujemo pobjedu kandidata naše koalicije u prvom krugu, što će biti snažan zamajac u susret predstojećim lokalnim izborima, na kojima će Socijaldemokrate ponovo pokazati da smo partija u čiju politiku povjerenje naših građana rapidno raste“, istakao je Brajović.

Ostojić je naglasio da će misija Socijaldemokrata Žabljak u narednom periodu biti buđenje aktivizma kod mladih Durmitoraca, te da ih ohrabre za preuzimanje veće inicijativnosti sa ciljem rješavanja problema ove populacije.

„Na osnovu informacija sa terena možemo sa ponosom reći da socijaldemokratska ideja na ovom području nikad nije bila jača, lokalne izbore dočekujemo potpuno spremni, kako u kadrovskom, tako i u infrastrukturnom smislu. Stoga, svima postaje jasno da se buduća vlast pod Durmitorom ne može zamisliti bez mladih, stabilnih i dosljednih ljudi kojih je svakim danom sve vise među Socijaldemokratama Žabljak“, istakao je Ostojić.

Dosadašnji predsjednik OO SD Žabljak, Milutin Mile Žugić, kako je saopšteno, istakao je da Socijaldemokrate kao odgovorna partija osjećaju društveni momenat, koji zahtijeva veću angažovanost mladih, u prilog čemu svjedoči i izbor Ostojića za novog predsjednika OO SD Žabljak.

Sjednici su, pored Brajovića, prisustvovali i generalni sekretar SD CG, Danilo Mirotić i koordinator SD za Žabljak, Luka Mitrović.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!