„U Pljevljima imamo 28% podrške“

#Demokrate

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić u Pljevljima je obišao 1.725 domaćinstava u Donjem i Gornjem Moćevcu, Ševarima, Kupusištu, Gukama i Židovićima, zabilježivši podršku od 28,07 odsto, saopštili su iz te partije.

„Ovolika podrška već trećeg dana kampanje pokazatelj je da su građani Pljevalja odlučili da kazne dosadašnju lokalnu vlast, a da su najiskreniju alternativu prepoznali u Demokratskoj Crnoj Gori“, istakle su Demokrate.

Kako su saopštili, domaćin porodice Gogić koja živi na području Židovića požalio se Bečiću da mještani tog naselja nemaju asfaltirane puteve do svojih domova, a prilazni put do pojedinih domaćinstava je nikakav, stoga u zimskom periodu te kuće bivaju praktično odsječene od ostalih.

„Takvo loše stanje putne infrastrukture i njeno neodržavanje posebno otežava normalno funkcionisanje staračkim domaćinstvima u Židovićima zimi, jer, zbog neočišćenih puteva ne mogu da pođu u nabavku po namirnice. Osim toga, predsjedniku Demokrata je saopšteno da su donji djelovi naselja imaju problema sa poplavama,posebno kada naiđu periodi dugih i obilnih padavina, te da mještani svake godine strahuju za svoje domove. Mi iz Demokratske Crne Gore smo ubijeđeni da će iz naše posvećenosti Pljevljima proisteći primjeren odgovor svima koji su nanosili štetu, kako Pljevljima tako i njegovim žiteljima. Obilaskom domaćinstava i posvećivanjem pažnje svakom čovjeku, pokazujemo da smo ljudi koji se istinski bore za narod, te je i podrška koju trenutno uživamo, a sigurni smo da će ona samo ići uzlaznom putanjom, u potpunosti opravdana“, navodi se u saopštenju Demokrata.

Izvor: Radio Televizija Crne GoreŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!