URA Kotor: Tražimo mir i bezbjednost koje ste nam uzeli

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#Politika #Kotor #Ubistvo

kotor-obračuni.jpg

Dok premijer Marković tvrdi ovih dana da su “mir i bezbjednost u Crnoj Gori povoljni“ u Kotoru je izgubljen još jedan mladi život, iz zasjede pucnjem u glavu, saopštili su iz odbora URA u Kotoru.

<<<Ubijen Kotoranin: Bivšem fudbaleru pucano u glavu dok je trenirao na stadionu<<<

“Pozivamo nadležne institucije da upoznaju javnost koje su to mjere preduzete da se smanji broj ubistava u Crnoj Gori, koliko je počinioca uhvaćeno, procesuirano i osuđeno u posljednjih dvije godine, sa posebnim osvrtom na Kotor” ističu iz pokreta URA u Kotoru.

Kazali su da je sinoć u Kotoru na zvijerski način, pucnjem u glavu, ubijen još jedan građanin Kotora, i istakli da do sada nije rasvijetljeno niti jedno od niza ubistava i mnogobrojnih napada koja su se dogodila u Kotoru u posljednjih godinu dana.

“U ime građana Kotora, kao i toliko puta do sada, tražimo od nadležnih da pod hitno pokažu koliko su naše bezbjedonosne snage sposobne i stručne i da vrate mir građanima Kotora. Tražimo mir i bezbjednost koji nam je godinama unazad oduzet od pojedinih struktura vlasti koji su svojim ‘činjenjem’ i ‘nečinjenjem’ upravo i stvorili ovakav sistem koji pogoduje kriminalcima i gdje ljudski život ne predstavlja ama baš nikakvu vrijednost”, naglašavaju u odboru URA u Kotoru.

Pročitajte još:   U Kotoru izgorio kontejner za stanovanje, nema povrijeđenih

Zaključuju da “nad ovakvim zločinima utjehe nema” a porodici ubijenog Gorana Lenaca iskazuju najdublje saučešće.

S.Đ.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!