Vrata Demokrata otvorena za tužioca

#DemokratskaCrnaGora #DemokrateBudva

Vrata Demokratske Crne Gore su uvijek otvorena nadležnim državnim organima, jer mi nijesmo ništa ukrali, nijesmo nikog ubili, i nijesmo nikome dužni ni čačkalicu, poručile su Demokrate.

Demokrate: Uzalud su svi napadi

Demokrate si reagovale na

„Vaše saopštenje više podsjeća na kukanje za propalim izborima koje ste željno čekali sa punim koferima prljavih para, nego na politički stav. Vjerovatno zato što se bivši i sadašnji kriminalac Sveto, vaš šef, sada krije u nekoj drugoj državi, pa umjesto njegovih brljotina, imamo vaše razdraženo kukanje“, poručuile su Demekorate DPS-u.

Istakli su da u njihovoj partiji ne postoji sistem vrijednosti na kome počiva DPS.

„Vaša misao je zasnovana na korupciji i pljački, pa očekujete da svi tako funkcionišu. E pa nijeste uspjeli da otrujete slobodne građane Crne Gore i budite sigurni da se nećemo zaustaviti dok ne utvrdimo svaku vašu pljačku i korumptivnu radnju i dok građanima ne vratimo ono što ste im oduzeli, sve do poslednjeg centa. Zato tužilac i treba sve da ispita, a za razliku od vas nećemo se kriti po susjednim zemljama“, navodi se u saopštenju.

Poručuju da su Demokrate uvijek tu, u svojoj državi i sa svojim narodom, „i kada nam prijetite, i kada nas neosnovano optužujete, i kada su nam životi ugroženi“.

„Očigledno je da kriminalcima nisu uspjele prijetnje jer se Demokrate ne plaše dva oka u glavi, pa su se oglasili direktno nalogodavci. Metak može ali drugo ništa neće moći. I na kraju, da vam saopštimo ono što svakako znate, vi u Budvi nemate više šta da tražite, kao ni u Kotoru i Herceg Novom. Uzalud su vam svi napadi na nas jer ubuduće možete očekivati samo poraze, a ono što vas najviše boli je to što ste i sami svjesni toga“, zaključuju Demokrate.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!