„Brine me rat dva narko-klana“

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas da je bezbjednosna situacija u Srbiji stabilna i „mnogo bolja nego 2001. ili 2010. godine“, ali je i izrazio zabrinutost zbog, kako je rekao, rata dva kriminalna klana oko tržišta narkotika.

Foto: Beta/APFoto: Foto: Beta/AP

Komentarišući sinoćnje ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića u Beogradu, Vučić je kazao da policija ima tragova o tom zločinu.

„Sinoć sam razgovarao s ministrom unutrašnjih poslova, imamo više tragova nego u slučaju ubistva kuma gospodina Bojovića. Ne mogu da kažem da je ubistvo riješeno, ali ima nekakvih tragova“, kazao je Vučić novinarima na poligonu Nikinci, gdje je prisustvovao vježbi gađanja iz novog streljačkog naoružanja u sastavu Vojske Srbije.

On je ocijenio da će država morati „još žešćim i ozbiljnijim akcijama da pokaže ubicama da Beograd i Srbija ne mogu biti poligon na njihovo djelovanje“.

„Rat dva klana oko tržišta narkotika postaje nešto sa čim država mora ozbiljnije da se obračuna. Moraćemo da pokažemo ubicama da idu tamo odakle su došli“, rekao je predsjednik Srbije.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!