Jezivo ubistvo u Paraćinu

xDSk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTTJVN01EQV8vYzZiOWU2MGFlMTYxNGQwNTc5M2E1MWM1NDk1NDY0YWMuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB.jpg

Ivan Stanojević (53) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je zbog para zadavio svoju majku Ljiljanu (84) u njenom stanu u Paraćinu, a zatim nag pustio muziku do daske i otišao da se kupa.

Porodična tragedija dogodila se u srijedu po podne, a kako Blic nezvanično saznaje, stravičnom ubistvu prethodila je žustra svađa majke i sina.

“Cio komšiluk čuo je vriske iz njihovog stana u utorak oko 10 ujutru. Ivan je urlao na svoju majku, tjerao ju je iz kuće. Kada bi se on utišao, jauci nesrećne žene i dozivanje u pomoć odzvanjali su zgradom. Čuli smo kako viče: “Policija, zovite pomoć.” Međutim, niko od nas nije pozvao policiju, jer slične su se stvari sa njima događale i ranije”, priča jedan od komšija.

Jutarnja svađa majke i sina negdje oko podneva se smirila, a niko od komšija pomislio nije da se zapravo u njihovomstanu dešava užas, da Ivan Stanojević ubija svoju majku.

“Tišina iz njihovog stana trajala je do sjutradan poslije podne, kada je odjednom krenula da trešti glasna muzika. Niko nije znao šta se dešava, a ubrzo smo vidjeli policiju ispred zgrade”, priča komšija.

Kako Blic saznaje, krvavi pir Stanojevića otkriven je sasvim slučajno.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!