Ko je misica u raznijetom audiju?

mu2k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVRZN01EQV8vZGRhYmYzNGI4ODViMzUyNjNkNzYyNTExYWUzMjY1ODEuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB.jpg

Djevojka koja je jutros povrijeđena u eksploziji automobila u zemunskom naselju Galenika je Olat Bilbao Gonzales (20), poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu. Ona je najvjerovatnije kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović nedavno ubijen.

Bivša mis Marbelje, povrijeđena jutros u eksploziji u Zemunu je bila u društvu sa Strahinjom Stojanovićem, koji je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio i kao svjedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma.

<<<Eksplozija u Zemunu: Podmetnuta bomba ispod Audija prijatelja braće Šaranović<<<<

Kako su se djevojka iz Španije i Stojanović upoznali i od kada su u kontaktu, utvrđuje se, jer je on proljetos pušten iz zatvora.

Interesantno je da je ona bila mis Marbelje, gdje je prema operativnim informacijama bezbjednosnih službi, utočište našlo dosta kriminalca sa ovih prostora koji su povezani sa švercom droge, prvenstveno kokaina.

Olat je 2014. godine sa modelom Markom Romerom pobijedila na takmičenju “Mis i mister svijeta Marbelja”, a 2. avgusta je proslavila 20. rođendan.

Prema prvim informacijama, ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorjelo, ona je uspjela da se izvuče, a nadležne ekipe zatekle su je kako leži kraj automobila.

Hitna pomoć prevezla je povrijeđenu, sa otvorenim prelomom potkoljenice, u Urgentni centar, a njeno stanje je stabilno.

Sumnja se da je eksploziv, zbog kog je automobil odletio u vazduh, podmetnut.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar