MONSTRUM IZ SREMSKE KAMENICE Policija uhapsila oca jer je silovao ćerku, a onda je otkriveno da je OBLJUBIO I SINA (12)

Foto: Ras Srbija

#Monstrum #Djeca

Jovica Š. (46) uhapšen je prije nekoliko dana zbog sumnje da je napastvovao i silovao ćerku (10) u iznajmljenom stanu u kom su živjeli u Sremskoj Kamenici. Međutim, ubrzo nakon saslušanja policija je otkrila da je otac monstrum obljubio i svog dvanaestogodišnjeg sina!

Kako nezvanično saznaje Blic, kad god bi mu se ukazala prilika otac monstrum je primoravao i sina da ga oralno zadovoljava. I njemu je, kao i ćerki, prijetio da će ga brutalno pretući ako nekome otkriju šta se dešava iza zatvorenih vrata njihovog stana.

Kako je „Blicu“ potvrđeno u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, protiv osumnjičenog je pokrenut postupak zbog krivičnog djela obljube na štetu dvoje djece i određen mu je pritvor do 30 dana zbog bojazni da može uticati na svjedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Kako nezvanično saznajemo, Jovica Š. je osumnjičen da je tokom dužeg vremenskog perioda pod prijetnjom batinama tjerao djecu na protivprirodni blud. Monstrum inače ima osmoro djece!

– U predistražnom postupku utvrđeno je da je Jovica Š. sa bivšom suprugom imao osmoro djece. Dvoje dece koja su zlostavljana pripala su njemu, dvoje djece ostalo je kod bivše supruge, a četvoro dece nalazi se u hraniteljskim porodicama. Prema preliminarnim rezultatima istrage, druga djeca nisu bila zlostavljana – priča za „Blic“ izvor koji je upoznat sa ovim slučajem.

 

Kako saznajemo, zlostavljana djeca trenutno se nalaze u Sigurnoj dječijoj kući, a protiv njihove majke N. M. (39) novosadsko Osnovno javno tužilaštvo podnijelo je krivičnu prijavu zbog zapuštanja i zanemarivanja djece, ali joj nije određen i pritvor.

– Oni se terete da nisu vodili računa o higijeni svoje djece, nisu im redovno davali hranu i nisu zadovoljavali osnovne potrebe mališana. Zbog toga je podnijeta krivična prijava – navode nadležni.

Slučaj prijavila starija ćerka

U Centru za socijalni rad nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj u želji da zaštite djecu, a kako nezvanično saznajemo službenici te institucije došli su do šokantnih podataka o zlostavljanju nakon što je slučaj policiji prijavila starija ćerka.

– Starija sestra napastvovane djece posumnjala je da se nešto strašno dešava, pa je policiji prijavila da joj otac maltretira sestru i brata koji su živjeli sa njim. Policija je po službenoj dužnosti obavijestila Centar za socijalni rad čiji su stručnjaci nakon razgovora sa žrtvama odmah ih sklonili u Sigurnu dječiju kuću gdje im je pružena neophodna pomoć – priča naš izvor upoznat sa detaljima ovog monstruoznog incidenta.

Prema njegovim riječima, istragom će biti utvrđeno više činjenica a preliminarni rezultati pokazali su da je Jovica Š. silovao ćerku, a sina tjerao da ga oralno zadovoljava.

 

Blic.rs

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!