UŽAS U SRBIJI: Silovao četrnaestogodišnju pastorku ometenu u razvoju

Novica B. (56) iz Smedereva uhapšen je pod sumnjom da je silovao četrnaestogodišnju ćerku svoje nevjenčane supruge, djevojčicu koja je ometena u razvoju! Nakon zločina, pastorki je prijetio smrću ukoliko otkrije šta joj je uradio.

Rezultat slika za силовањеIlustracija: Ozonpress

Seksualno iživljavanje dogodilo se, kako saznaju Novosti, još prije mjesec dana, a prijavljeno je policiji tek 12. maja. Novica B. živi nekoliko mjeseci u vanbračnoj zajednici sa majkom maloljetne djevojčice, dok je dijete kod bake i povremeno im dolazi u posjetu. To je Novica B. iskoristio i kada su jednom prilikom ostali sami u kući on ju je silovao.

– Zaprijetio je djetetu da ne smije nikome da kaže šta se dogodilo, ili će, u suprotnom, ubiti i nju i njenu majku – rekao je za Novosti izvor blizak istrazi.

– Djevojčica se, ipak, povjerila majci posle izvjesnog vremena, a potom su obije otišle i prijavile silovanje.

Navodno, ona je detaljno ispričala šta joj se dogodilo. Upućena je na ginekološki pregled kojim je ustanovljeno da nije nevina, ali i da nema povreda genitalnih organa. Ljekar, navodno, nije mogao ni precizno da se izjasni kada je nastala defloracija.

Ono što daje posebnu dozu surovosti ovome je činjenica da je riječ o djetetu sa smetnjama u razvoju i koje pohađa i specijalnu školu. Kako nezvanično saznaju Novosti, i majka ima izvjesne zdravstvene smetnje, i oštećen sluh.

Izvor: Kodex

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!