Laurentis kritikovao Sarija i igrače

#RealMadrid #Napoli #AurelioDeLaurentis

Real Madrid je pobijedio Napoli rezultatom 3:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a čini se da je taj poraz najteže pao predsjedniku italijanskog kluba Aureliju de Laurentisu.

Laurentis: Trošim mnogo novca, a Sari bira uvijek iste (foto: EPA/Juanjo Martin)

“Nedostajalo nam je pravog napolitanskog borbenog duha. Jedini koji je to pokazao bio je Insinje, a on je i dao gol. Ostali jednostavno nijesu postojali na terenu. Izgleda da su bili očarani ili uplašeni velikim Realom koji čak i nije igrao tako dobro“, rekao je Italijan poslije meča.

On je posebno zamjerio igračima na ležernom stavu.

“Mogli smo da izgubimo sa pet ili šest razlike. U Napulju će u revanšu da proključa stadion, ali se plašim da će igrači da padnu skroz ako i revanšu Real postigne gol. Kada ste mladi, morate da budete skromni, ne arogantni, ali večeras naši igrači uopšte nisu bili na terenu. Ipak, ne želim da ih kažnjavam“.

Laurentis je imao zamjerku i za trenera, koji je tražio da mu se dovedu određeni igrači, za koje je klub izdvojio veliki novac, a sada ne igraju.

“Ne želim da ulazim u odluke trenera. Možda se ne slažem sa njim, ali mi ne pada na pamet da analiziram njegov izbor igrača. Trošim toliko novca, a na kraju uvek igraju isti fudbaleri. Ne kažem da je Milik trebalo da počne večerašnji meč, ali bih volio da vidim malo više eksperimentisanja sa ekipom. Umesto toga, ljudi očajnički pokušavaju da brane neke svoje pozicije, a trebalo bi da se bore za klub i navijače. Ali, nisu navijači glupi. Znaju da ako izgubiš meč, moraš da vidiš na koga možeš da računaš“.

Izvor: Radio Televizija Crne GoreŽelite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!