„Možda pretjerujem, ali sam trpio velike bolove“

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da umije da pretjera, ali da je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji trpio velike bolove prilikom startova protivničkih igrača poslije kojih je javnost smatrala da simulira.

Foto: Guliver/GettyimagesFoto: Foto: Guliver/Gettyimages

„Možda mislite da pretjerujem, a to je nekad i tačno, ali istina je da stvarno trpim bolove na terenu. Kada sam bezobrazan, to nije zbog toga što sam razmaženo derište, već zbog toga što nijesam naučio da budem frustriran“, rekao je Nejmar.

Nejmar je ismijan u javnosti zbog čestih simuliranja i padova, prije svega na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta. Brazilac je iskoristio reklamu za „Gilette“ kako bi odgovorio na brojne kritike.

„To sam ja, postoji dijete u meni. To dijete nekada uveseljava svijet, a nekada ga iritira. Trudim se da to dijete živi u meni, ali ne na terenu“, kazao je Nejmar, koji je sa Brazilom eliminisan u četvrtfinalu svjetskog šampionata.

Fudbaler Pari Sen Žermena je naveo da su ga pojedini startovi na takmičenju boljeli više nego kada dobija injekciju u zglob koji je operisao.

„Treba mi vremena da prihvatim kritike, ali i da se pogledam u ogledalo i postanem novi čovjek. Ovdje sam, ustao sam. Možete da me gađate kamenjem ili da mi pomognete da ustanem jer kada ustanem, Brazil ustaje sa mnom“, rekao je Nejmar.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!