Partizan pozvao svoju publiku na fer navijanje

#FkPartizan

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da Budućnost dolazi iz bratske zemlje i pozvao svoju publiku na fer i sportsko navijanje, na sjutrašnjem meču u Podgorici.

foto: FK Partizan.rs

„Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdila opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dvije bratske zemlje“, navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan će u utorak gostovati ekipi Budućnosti i braniti prednost od 2:0, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbalski klub Partizan je zamolio sve svoje navijače, koji će u sopstvenoj režiji ići na utakmicu, da to čine „fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu“.

„Apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmjere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za utakmicu“, piše u saopštenju beogradskog kluba.

Utakmica će početi u utorak u 20.45, a na tribinama stadiona u Podgorici neće biti organizovanog navijanja za Partizan, zbog kazne Evropske fudbalske unije (UEFA).

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!