Radonjić: Ovo je moja odluka

#DejanRadonjić

Dosadašnji trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je odlazak iz redova crveno-bijelih bila njegova odluka, da će uvijek biti navijač tog kluba kojem je poželio mnogo pobjeda i trofeja u godinama koje dolaze.

Foto: Crvena Zvezda mts

„Ovo je moja odluka, čije donošenje nije bilo lako, pa je samim tim bilo potrebno vrijeme od završetka sezone kako bih razmislio“, rekao je Radonjić za Mondo.

„Hvala svima u klubu, predsjedniku (Nebojši) Čoviću, članovima uprave, najbližim saradnicima, svim igračima sa kojima sam sarađivao, posebno navijačima na velikoj podršci koju su nam pružali. Svi oni su ugradili dio sebe u uspjehe koje je Zvezda ostvarila u prethodnom periodu i zahvaljujući kojoj se pozicionirala u vrh domaće, regionalne i evropske košarke“, rekao je Radonjić.

On je naveo da će mu prethodne četiri i po godine ostati u mom najljepšem sjećanju.

„Mnoge trenutke pamtiću zauvijek. Kuda god me put bude vodio dalje u karijeri ostaću navijač Zvezde, kojoj želim mnogo pobjeda i trofeja u godinama koje dolaze“, rekao je Radonjić.

Crvena zvezda je sa Radonjićem kao trenerom osvojila tri titule prvaka ABA lige, tri titule domaće lige, tri nacionalna kupa, igrala je polufinale Evrokupa i plej-of Evrolige.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!