Roj Džons Junior promoter Milorada Mićka Žižića!

By Predrag Zečević

zizicokk

Svjetska bokserska legenda Roj Džons Junior postao je promoter crnogorskog profesionalnog boksera Milorada Mićka Žižića.

“Dobio sam ugovor i Roj Džons Junior je moj promoter a ja njegov bokser. On će od sad voditi moju karijeru a dokle ćemo dogurati pokazaće vrijeme, on vjeruje u mene i spreman je da uloži svoj novac i vrijeme u moju karijeru. Sve je to bilo nemoguće bez Boga i molitvi svakodnevno, svaki dan sam se molio, ćutao i radio i on mi je uslišio molitve, napisao je Žižić na svom Fejsbuk profilu.

On je rekao da je bilo je puno onih u mom gradu i državi koji me nijesu podržavali ali ja sam dokazao koliko vrijedim.

“I dalje ću se boriti i predstavljati ponosno svoju zemlju, a ljude koji su bili uz mene do sad držati jos bliže. Naravno najveću zahvalnost dugujem svojoj porodici koji su prolazili kroz sve ovo sa mnom. Moj američki debi je planiran za 1. novembar u Denveru“, naveo je Žižić, dodajući da je poslije 10 mjeseci prolivanja krvi, znoja i suza dobio prvi ugovor u SAD.

“Radio sam i radim naporno, nisam se pomjerio ni jedan milimetar ni jednom šampionu i svakom sam se suprostavio. Bog me je pogledao i povezao sa Džonsom. Jedan od najvećih sampiona svih vremena me je pozvao na sparing i poslije četiri teške runde sa njim dobio sam ponudu koju sam sanjao čitav zivot”, zaključio je Žižić.

Izvor: Analitika

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!