Vojvodić potpisao dvogodišnji ugovor sa „Shureido“ sportskom opremom

Član karate kluba ,,Podgorica“ i naš najuspješniji Seniorski karate reprezentativac u disciplini kata, i član #Mediasport tima, Vojvodic Mijat potpisao je dvogodišnji ugovor sa kompanijom iz Japana za proizvodnju sportske opreme za borilačke sportove- Shureido.

Kompanija Shureido je prepoznala kvalitet i uvažavanje koje crnogorski sportista ima u Evropi i svijetu kada učestvuje na turnirima ,zbog toga je kompanija Shureido postigla dogovor da našem sportisti pruži podršku u trci za dobijanje olimpijske vize za Tokio 2020 godine. Na obostrano zadovoljstvo je potpisan ugovor izmedju Mr. Takeši Nakasonea koji zastupa Shureido i Mijata Vojvodića koji će reklamirati na svim događajima i takmičenjima ovu sportsku opremu.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dogovorio saradnju i što ću reklamirati jednu ovako renomiranu kompaniju iz Japana. Osjećam i obavezu da u toj opremi napravim velika sportska dostignuća naročito sledeće godine kada me očekuje i Evropsko i Svjetsko prvenstvo.Apsolutno najvažniji cilj kojim stremim je učešće na Olimpijskim igrama 2020.godine u Tokiju. Predamnom je dug proces kvalifikacija za olimpijski turnir, gdje će nastupati 10 najboljih iz cijelog svijeta.Izuzetno sam motivisan za sve turnire koji me očekuju, a dodatnu energiju i polet mi daje i to što drugi poput kompanije iz Japana vjeruju u mene. Iskreno se nadam i vjerujem u to da će i u Crnoj Gori privredni subjekti više ulagati u sport, sportiste,koji su najbolji ambasadori svoje zemlje u svijetu“ Kazao je Vojvodić ovom prilikom.

Shureido kompanija u proteklih 10 godina zabilježila veliki rast na tržištu sportske opreme.
Zvanični je partner Svjetskoj i Evropskoj federaciji u karateu.
Shureido je generalni sponzor Japanske karate federacije , sponzor broja 1 u karateu u muškoj konkurenciji Ryoa Kiyune i u ženskoj konkurenciji Kiyo Shimizu, koji su dvostruki Svjetski prvaci i osvajači zlatnih medalja na Svjetskim igrama u Vroclavu ove godine.
Shureido će biti i oficijalni partner Olimpijskim igrama 2020 godine u Tokiju.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!