Adžić: Đer pokazao kvalitet

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić rekao je Đer pokazao klasu uprkos tome što je u Podgoricu došao oslabljen. On je istakao da je srećan što je njegova ekipa uopšte došla u situaciju da igra protiv takve ekipe.

foto: zrkb.me

„Đer je pokazao kvalitet, u kom god sastavu da igra, mađarski tim je prvi favorit za osvajanje Lige šampiona. Mi se nijesmo spremali da odigramo ovako, ali vidjelo se neiskustvo u određenim momentima. Ja sam srećan što smo uopšte došli u situaciju da igramo protiv ekipe kakva je Đer. Porediti njihov i naš sastav u ovom trenutku je neumjesno. Sedam igračica iz prošlogodišnjeg, šampionskog tima je igralo večeras, i još dvije igračice koje su osvajale Ligu šampiona su bile u sastavu“, rekao je trener Adžić za RTCG.

Milena Raičević je naglasila da mađarski tim ima sistem i da uopšte nije važno ko je u sastavu…

„Đer je ekipa koja ima sistem i uopšte nije važno ko je na terenu. Mi smo odigrale dobru utakmicu, dale sve od sebe, ne treba zaboraviti da smo najmlađa ekipa u Ligi šampiona. Ne idemo da se predamo, već da odigramo najbolje što možemo i uživamo u još jednom jakom meču.“, kazala je Raičević.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!