Đoković trenira na akademiji Pepea Imasa

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenira na akademiji Pepea Imasa i priprema se za Masterse u Torontu i Sinsinatiju.

(foto: Guliver/Getty images)Foto: (foto: Guliver/Getty images)

Đoković je u okviru priprema za te turnire otputovao u Marbelju gdje je viđen kako trenira, a potom je potvrđeno ono što su navijači naslutili vidjevši fotografije na društvenim mrežama.

Imas, za kojeg je trener Marjan Vajda insistirao da bude odstranjen iz ekipe, ima akademiju u španskom ljetovalištu gdje živi i radi Novakov brat Marko.

„Tako je, ja sam zahtjevao da završi sa njim, ali to nije bio moj glavni uslov. Morao sam Novaka da vidim lično, kao i da uspostavim tačan plan i program za neredne mjesece. U Barseloni smo se oko svega dogovorili, i tada je odlučeno da u njegovoj okolini ne bi trebalo da bude toliko ljudi koliko je bilo. Htio sam da tenis trenira, a ne da filozofira o njemu. On je teniser i to mora da mu bude prioritet“, rekao je Vajda prije nekoliko dana.

Slovak je trenutno u Španiji sa Novakom, a tu su još i ostali članovi tima – kondicioni trener Gebhart Fil Grič i fizioterapeut Ulises Badio koji bez problema sprovode redovne pripreme za predstojeće turnire.

Đoković prošle godine nije učestvovao u Torontu i eventualnim dobrim plasmanom na kraju mogao bi znatno da popravi poziciju na ATP listi.

Đoković trenutno zauzima desetu poziciju na ATP listi.

Žrijeb za Rodžers kup na programu je u petak, a igra se od 6. do 12. avgusta.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar