Janović: Bilo bi lijepo oprostiti se pobjedom

Vaterpolisti Crne Gore će sjutra igrati sa Grčkom za peto mjesto, a Mlađan Janović je istakao da snage i motiva neće faliti.

foto: wpolo.meFoto: foto: wpolo.me

„Snage neće faliti jer se igra svaki drugi dan. Mislim da Mišić neće igrati zbog povrede i to je veliki hendikep za nas. Imamo samo jednog centra, a oni su pokriveni odlično na toj poziciji. Čak se jedan centar prebacuje na poziciju beka. I mi i oni ćemo za to peto mjesto više tražiti neki lični motiv, da se što bolje završi šampionat, jer su i Grci došli sa drugim ambicijama. Lijepo je na kraju oprostiti se pobjedom, ali na kraju ti stoji to nad glavom da si došao za nešto više. No, najbitnije je da se sjutra odigra dobro, da opravdamo sve što smo radili tokom ljeta. Moramo biti ponosni jer smo cijelo ljeto imali samo dva poraza, od Hrvatske i Srbije. Takođe, moramo voditi računa da se neko ne povrijedi, jer su ove utakmice najgore i zbog toga. Da završimo šampionat kako treba.“, kazao je Janović.

Golman Dejan Lazović vjeruje da će ekipa i u tom posljednjem meču dati maksimum i takmičenje završiti pobjedom.

„Poznajemo se sa Grcima, znamo da su odlična ekipa. Iz Olimpijakosa dolazi 80 odsto ekipe. Ove godine su uzeli Ligu šampiona i neče biti ni malo lako. Vjerujem da će svi u ekipi i ovaj meč kao i ostale, odigrati na vrhunskom nivou, dati maksimum jer bi bilo lijepo takmičenje završiti pobjedom. Mislim da smo zaslužili poslije svega prikazanog da uzemo peto mjesto“, zaključio je Lazović.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!