„Više od ljeta“ na TVCG1

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#Tvcg

Televizija Crne Gore od danas u 17.45 sati počinje da emituje ljetnji program “Više od ljeta” u saradnji sa nacionalnim javnim servisima Vojvodine i Bosne i Hercegovine. Na taj način crnogorsku ljetnju razglednicu prezentovaćemo širem auditorijumu, ali i približiti našim gledaocima specifičnosti i aktuelnosti iz BiH i Vojvodine.

Your browser does not support the video tag.

Nova sezona ljetnjeg programa Televizije Crne Gore počinje sjutra. Razlika u odnosu na prethodne je što emisija „Više od ljeta“ prvi put ima regionalni karakter.

„Program radimo sa kolegama iz javnih servisa RTBH i RTV i prvi put crnogorsku ljetnju razglednicu naš Javni servis prezentuje na mnogo širem tržištu. Vjerujem da će naš rad prijati kako crnogorskoj tako i regionalnoj publici“, kaže urednik Zabavnog programa TVCG Ivan Maksimović.

„Cijeli tim u RTBiH vrijedno radi na projektu „Više od ljeta“, tako da će gledaoci, ne samo u Crnoj Gori, već i Vojvodini, imati priliku da vide sve što se aktuelno dešava u gradovima i mjestima BiH. Veselimo se ovom projektu, zaista smo super tim, kolege iz TVCG i Vojvodine, i vjerujemo da ćemo na radost gledalaca iz sve tri države i regije napraviti odličan program“, kaže urednik Zabavnog programa BHRT Dejan Kukrić.

Pročitajte još:   Tinejdžerima treba 10 sati sna

„Koncipiran je program da predstavimo Vojvodinu kao lijepu razglednicu da to bude poziv gledaocima da možda poslije vrelog ljeta na Jadranu dođu u sjevernije krajeve da provedu kasan odmor i početak rane jeseni“, kaže novinarka RTV Vojvodine Milana Kadrić.

Ekipa koja realizuje ljetnji program najavljuje da će se baviti temama iz turizma, kulture, zabave, aktuelnim manifestacijama i festivalima, a da će u otvorenom podgoričkom studiju govoriti i o domaćim i regionalnim temama.

„Crnogorske ekipe su već na terenu širom naše zemlje i ne može nam se desiti da preskočimo bilo koji iole bitan događaj ove sezone kroz uključenja uživo ili priloge“, najavljuje Maksimović.

Ukoliko želite da budete u toku ljetnjih zbivanja emisiju „Više od ljeta“ od sjutra možete gledati svakog radnog dana od 17.45 do 19.10 na našem prvom i satelitskom programu.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Pročitajte još:   Ovih sedam signala upućuju da vam hitno treba novi dom
Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!