„Više od ljeta“ na TVCG1

#Tvcg

Televizija Crne Gore od danas u 17.45 sati počinje da emituje ljetnji program “Više od ljeta” u saradnji sa nacionalnim javnim servisima Vojvodine i Bosne i Hercegovine. Na taj način crnogorsku ljetnju razglednicu prezentovaćemo širem auditorijumu, ali i približiti našim gledaocima specifičnosti i aktuelnosti iz BiH i Vojvodine.

Your browser does not support the video tag.

Nova sezona ljetnjeg programa Televizije Crne Gore počinje sjutra. Razlika u odnosu na prethodne je što emisija „Više od ljeta“ prvi put ima regionalni karakter.

„Program radimo sa kolegama iz javnih servisa RTBH i RTV i prvi put crnogorsku ljetnju razglednicu naš Javni servis prezentuje na mnogo širem tržištu. Vjerujem da će naš rad prijati kako crnogorskoj tako i regionalnoj publici“, kaže urednik Zabavnog programa TVCG Ivan Maksimović.

„Cijeli tim u RTBiH vrijedno radi na projektu „Više od ljeta“, tako da će gledaoci, ne samo u Crnoj Gori, već i Vojvodini, imati priliku da vide sve što se aktuelno dešava u gradovima i mjestima BiH. Veselimo se ovom projektu, zaista smo super tim, kolege iz TVCG i Vojvodine, i vjerujemo da ćemo na radost gledalaca iz sve tri države i regije napraviti odličan program“, kaže urednik Zabavnog programa BHRT Dejan Kukrić.

„Koncipiran je program da predstavimo Vojvodinu kao lijepu razglednicu da to bude poziv gledaocima da možda poslije vrelog ljeta na Jadranu dođu u sjevernije krajeve da provedu kasan odmor i početak rane jeseni“, kaže novinarka RTV Vojvodine Milana Kadrić.

Ekipa koja realizuje ljetnji program najavljuje da će se baviti temama iz turizma, kulture, zabave, aktuelnim manifestacijama i festivalima, a da će u otvorenom podgoričkom studiju govoriti i o domaćim i regionalnim temama.

„Crnogorske ekipe su već na terenu širom naše zemlje i ne može nam se desiti da preskočimo bilo koji iole bitan događaj ove sezone kroz uključenja uživo ili priloge“, najavljuje Maksimović.

Ukoliko želite da budete u toku ljetnjih zbivanja emisiju „Više od ljeta“ od sjutra možete gledati svakog radnog dana od 17.45 do 19.10 na našem prvom i satelitskom programu.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!