Осмогодишње успјешно партнерство Црногорског Телекома и Хипотекарне банке у Премиум програму

Осмогодишње успјешно партнерство Црногорског Телекома и Хипотекарне банке обиљежено је потписивањем новог трогодишњег уговора за наставак Премиум програма.

Из Црногорског Телекома и Хипотекарне банке поручују да је наставак сарадње био очекиван, а најављују и припрему нових сервиса и погодности.

Осим дугогодишње сарадње Црногорског телекома и Хипотекарне банке, најбољи показатељ успјешности Премиум програма је пораст броја корисника, као и велико интересовање грађана за Премиум MasterCard картицу.

Премиум програм данас користи преко 540 партнера на преко 1.600 локација на којима је могуће остварити попусте и/или рате. Број Премиум трансакција за 2018. годину је већи за преко 70 одсто у односу на 2017, а у истом упоредном периоду промет је већи за преко 75 одсто.

До данас укупно је издато преко 27.700 Премиум MasterCard бесконтактних картица. Чак преко 65 одсто свих Премиум трансакција је бесконтактно.

Промет Премиум картицом данас представља преко 30 одсто тржишног учешћа у промету свих MasterCard картица издатих на домаћем тржишту, што је чини најпопуларнијом платном картицом у Црној Гори.

Додатне информације:

  • 2011. године Црногорски Телеком и Хипотекарна банка лансирају прву цо-бранд бенефит картицу Премиум, намијењену корисницима Телекомових услуга
  • 2013. године Премиум постаје цлан MasterCard породице – прва картица у Црној Гори са функционалношћу бесконтактне технологије
  • 2014. године лансирана ХБ Премиум апликација за претрагу радњи са Премиум попустом, аплицирање за картицу
  • 2014. године лансиран први Премиум MasterCard Paypass Стикер
  • 2015. године лансирана мобилна апликација – Премиум програм
  • 2017. године лансирана Премиум Gift картица
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669