Израда сајтова

Израдом сајтова се бавимо још од 2008. године. До сада урадили велики број сајтова за мале, породичне, и средње бизнисе. Израдили смо сајтове за туристичке и агенције за некретнине, за онлајн продају, за ресторане и апартмане, и бројне туристичке услуге. Сајтови које израђујемо су модерни, брзи и урађени по последњим свјетским стандардима, а наши клијенти су задовољни нашим услугама и својим сајтовима.

Модерно пословање је незамисливо без присуства на интернету – ако вас не могу наћи на Google, Facebook, Instagram, Booking и TripAdvisor, ваш бизнис као и да не постоји. Истраживања показују да људи проводе више од 3 сата дневно на интернету. А ти људи су ваши потенцијални клијенти, па би тамо требало да будете и ви, ваше услуге и производи.

Пођите од себе – када желите да сазнате неку информацију, да ли прво одете на Google и укуцате оно што вас интересује? Или отворите Facebook и потражите на њему? Можда на Инстаграму?

Данас, када сви имамо паметне телефоне, информације проналазимо преко претраживача или друштвених мрежа. Данас, имати сајт, односно презентацију на интернету, представља стандард, а не потребу.

Постављањем садржаја и линкова са свог сајта на мреже ви заправо пласирате своје производе или услуге. Уколико неко жели подробније да сазна нешто о вама то ће најбоље моћи да уради на вашој интернет презентацији, а до ње ће доћи првенствено захваљујући претраживачима и друштвеним мрежама.

Зато је ваш сајт огледало вашег пословања. На основу њега потенцијални клијент формира први утисак и слику о вама при доношењу одлуке да ли ће вас контактирати или посјетити.

КОЛИКО КОШТА ИЗРАДА САЈТА

„Колика је цијена израде сајта?“ – Једно је од првих питања које нам клијенти постављају. Цијена израде сајта варира јер на њу утиче много фактора и много детаља. Неки од фактора су дизајн, садржај сајта, оптимизација, комплексност, и број страница и посјетилаца. Сајт се може урадити и за 50 еура, али ако желите добар сајт, будите спремни да одвојите за њега 500 или више еура.

Брза и јефтина рјешења дефинитивно представљају изгубљено вријеме и новац. Ми не правимо сајтове који су ту само да бисте могли да кажете „имам сајт на интернету“. Ако ви улажете своје вријеме и труд да у томе што радите будете професионални, да ваши клијенти буду задовољни и да се врате, такав треба да буде и ваш сајт.

КОЛИКО ВРЕМЕНА ТРЕБА ЗА ИЗРАДУ САЈТА

Ми имамо велико искуство у изради сајтова. И можемо рећи да једноставан сајт може бити урађен за неколико дана, док за израду доброг сајта, у просјеку, треба око мјесец дана.

Када креирамо сајт за наше клијенте, наш посао није само да седимо за рачунаром и програмирамо. Ми морамо и да се упознамо са вашим пословањем, разумемо ваше жеље како бисмо што боље представили ваш посао на интернету.

Од самог почетка сарадње, наш тим је заједно са вама укључен је у реализовање јединственог рјешења за вас, како у естетском, тако и у функционалном смислу.

ПЛАТФОРМА

Сајтове најчешће радимо на WordPress платформи.

WordPress је најпопуларнија платформа на свијету у овом тренутку – готово трећина од свих сајтова на интернету је урађена на WordPress-у.

Доступан је на нашем језику, омогућава брзу и лаку измјену података на сајту, а можете га користити без икаквог програмерског предзнања.

ГАРАНЦИЈА

Често чујемо да „сви буду фини и љубазни и поломе се око тебе док им не даш паре, а онда их нигдје нема кад треба нешто да се доради или промјени“.

Ми не радимо тако. Након израде сајта, ви не престајете да будете наш клијент. Ми смо свјесни да у вашем пословању може доћи до промјена које треба испратити на вашој презентацији. И увијек се трудимо да у најкраћем року испоштујемо ваше жеље и потребе.

Технички, гарантујемо вам доступност сајта 99% (uptime). Али смо ту уколико се било шта догоди и трудимо се да вам будемо поуздан партнер.

Нама је циљ дугорочна сарадња на коју ћете бити поносни и која ће позитивно утицати на ваше пословање у виду раста обима пословања и профита.

ПОРТФОЛИО

Са великим бројем урађених информативних сајтова, онлајн продавница, сајтова за некретнине, апартмане, ресторане, приватне фирме и предузетнике, сматрамо да смо довољно искусни и квалитетни да ваш нови сајт у потпуности презентује вашу дјелатност на најбољи могући начин.

Неки од сајтова које смо радили су:

MonteCasa Luxury Spa&Wellness Hotel

Умјетничка радионица RestArt

REVERIE институт

Цвјећара Avant-Garden

Коноба Катич

Montenegro Star

Transfer Montenegro

Вила Јелка

Ресторан Giardino

КОНТАКТ

Ако сте заинтересовани за израду сајта, и жељели бисте да ваш сајт буде квалитетан и модеран, јавите нам се на:

Телефон: +38267852669

Email: marketing@crna.gora.me

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669