Пивара уз кошаркаше Будућности

Пивара „Требјеса“ нови је спонзор Кошаркашког клуба „Будућност“ ВОЛИ.

Спонзорски уговор за сезону 2018/2019. потписали су данас у просторијама клуба „Будућност“ ВОЛИ Сања Ћаласан, извршна директорица Пиваре „Требјеса“ и предсједник КК Будућност, Драган Бокан.

Уз плаве момке из Његошевог парка тако је стала још једна велика компанија, како би подржала клуб који се ове године бори не само у регионалној, већ и у европској лиги.

„Резултати које играчи и стручни штаб остварују служе нам свима на понос. Пивара „Требјеса“ у континуитету улаже у спорт, највећим дијелом кроз спонзорства, али смо такође двије године и сами организовали једно национално такмичење у малом фудбалу. Иако нас највише препознају као дугогодишњег спонзора Фудбалског савеза, велико нам је задовољство да ове сезоне подршку ширимо и на краљицу игара, кошарку. Вјерујемо у овај тим и надамо се да ћемо да ћемо уз Никшићко још небројено пута славити њихове успјехе“, казала је Ћаласан након потписивања уговора.

У име КК „Будућност“ ВОЛИ, новим спонзорима захвалио се предсједник, Драган Бокан. „У Пивари „Требјеса“ смо добили партнера који не само што представља црногорски бренд, већ је и синоним друштвено одговорне компаније. Дуги низ година, градећи бренд који спаја људе, показују да су у потпуности свјесни одговорности коју имају према заједници у којој послују. То што је компанија Molson Coors Brewing Company у Будућност Волију препознала правог и достојног репрезента на европској сцени, за нас у клубу представља велику обавезу, да са поносом представљамо овај регионално познат црногорски бренд и његову корпоративну културу.“

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669