Kompanija Molson Coors pokazuje posvećenost ciljevima zasnovanim na nauci kroz svoj izvještaj o održivosti

Danas je kompanija Molson Coors Brewing Company, koja je vlasnik Pivare „Trebjesa“, objavila godišnji izvještaj o održivosti pod nazivom Our Beer Print (Naš pivski pečat) za 2018. godinu, u kojem opisuje napredak ka ambicioznim ciljevima održivosti.

Ova kompanija je razvila ciljeve do 2025. godine, kako bi smanjila apsolutno emisiju ugljen dioksida za 50 odsto u okviru svojih pogona i za 20 odsto u okviru svog lanca vrijednosti.

„Molson Coors je kompanija posvećenih ljudi, koji pokušavaju da ostvare pozitivan uticaj u našoj životnoj sredini“, rekao je Mark Hanter, glavni izvršni direktor.Ozbiljno shvatamo našu odgovornost kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača piva i vjerujemo da igramo bitnu ulogu u vezi klimatskih promjena. Ponosni smo što smo dio elitne grupe od blizu 430 kompanija u svijetu koje su posvećene ciljevima zasnovanim na nauci“.

Ciljevi su organizovani kao tri stuba koja su najbitnija za kompaniju i zainteresovane strane:

  1. – Promovisanje odgovornog konzumiranja alkohola
  2. – Postizanje efikasnosti od zrna do čaše
  3. – Podrška ljudima i zajednicama

U godišnjem izvještaju su naglašene značajne uštede u potrošnji vode i energije. Izvještaj takođe govori i o kontinuiranom uspjehu programa Grower Direct, koji obuhvata poljoprivrednike koji uzgajaju preko 70 odsto ječma za potrebe kompanije Molson Coors.

Kompanija Molson Coors uspostavlja standarde u vezi pravljenja piva već duže od dva vijeka. Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača piva, kompanija Molson Coors radi na stvaranju izuzetnih brendova koji će oduševiti ljubitelje piva širom svijeta.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669