Промоција часописа „Женски глас“ 22. септембра у Тивту

 

Промоција часописа „Женски глас“, дванаести по реду, одржаће се 22.септембра у 19 часова, поштујући све мјере ИЈЗ у ЈУ Музеји и галерије Тиват.

Предсједница програмског одбора часописа, магистрица Аетa Салх подсјетила је да „Женски глас“, с уважавањем говори о женама Црне Горе и њиховом доприносу црногорској историји.

Аета Салх Фото: Приватна архива

-У њему се представљају жене које су се кроз претходне вјекове бориле за остваривање својих права и за мјесто у друштву и историји наше земље. Часопис, такође даје простора и савременим Црногоркама које су успјешне у свом послу и личним примјером указују на истинске, вјечне вриједности које требају да доминирају у сваком друштву. Као што смо навикли наше читаоце, и овог пута биће интересантних текстова – поручила је Салх.

Спонзори промоције су: Винарија „Кутјево“, козметички салон „Естебел“, цвјећара „Хабитат“ и козметички салон „Софија“.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...