Филм “Потоња ура Његошева” затвара МАКАДО

“Потоња ура Његошева” чије извођење је било планирано за 31. јануар у оквиру Манифестације камерних драмских остварења – МАКАДО је отказана због болести глумца.

Како се наводи у саопштенху КИЦа „Будо Томовић“,у истом термину, у недјељу у сали ДОДЕСТ у 18 сати биће организована пројекција истоименог филма “Потоња ура Његошева” (1996) који је настао у продукцији Центра савремене умјетности Црне Горе.

-Улога у филму је повјерена доајену црногорског театра Слободану Маруновићу, аутор текста је Слободан Томовић, а режију потписује Благота Ераковић – стоји у саопштењу.

Како истичу, о накнадном термину извођења монодраме “Потоња ура Његошева” јавност ће бити благовремено информисана, а преузете улазнице за монодраму важе и за филмску пројекцију.

Из КИЦа подсјећају да сходно одлуци Института за јавно здравље број мјеста је ограничен (Велика сала до 50, ДОДЕСТ сала до 30, изложбени хол до 20 посјетилаца), а дезинфекција руку, физичка дистанца и ношење заштитних маски у свим јавним затвореним просторима је обавезно.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...