Film “Potonja ura Njegoševa” zatvara MAKADO

“Potonja ura Njegoševa” čije izvođenje je bilo planirano za 31. januar u okviru Manifestacije kamernih dramskih ostvarenja – MAKADO je otkazana zbog bolesti glumca.

Kako se navodi u saopštenhu KICa „Budo Tomović“,u istom terminu, u nedjelju u sali DODEST u 18 sati biće organizovana projekcija istoimenog filma “Potonja ura Njegoševa” (1996) koji je nastao u produkciji Centra savremene umjetnosti Crne Gore.

Филм “Потоња ура Његошева” затвара МАКАДО

-Uloga u filmu je povjerena doajenu crnogorskog teatra Slobodanu Marunoviću, autor teksta je Slobodan Tomović, a režiju potpisuje Blagota Eraković – stoji u saopštenju.

Kako ističu, o naknadnom terminu izvođenja monodrame “Potonja ura Njegoševa” javnost će biti blagovremeno informisana, a preuzete ulaznice za monodramu važe i za filmsku projekciju.

Iz KICa podsjećaju da shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta je ograničen (Velika sala do 50, DODEST sala do 30, izložbeni hol do 20 posjetilaca), a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner