6 NOVIH KANALA: Najbolji decembar na Telemach-u je stigao

Telemach ovog decembra uvodi čak 6 novih kanala, koji vam donose najbolju zimsku sezonu na televiziji, sa originalnim zabavnim programima domaće i strane produkcije za djecu i odrasle, najgledanije svjetske serije i novu sezonu najtraženije domaće serije.

Atraktivni sadržaj za sve generacije

Već sada u osnovnoj ponudi možete da gledate popularni dječiji kanal Pikaboo, a uskoro i novi TOP kanal. U startnom digitalnom paketu, dostupni su Prva World, Prva Kick i Epic Drama. Do kraja godine očekuju vas i TV 1000 Russian Kinou HIT paketu.

Dječiji kanal Pikaboo HD obojiće svijet najmlađih gledalaca, uz vesele junake najpopularnijih crtanih filmova. Među njima je i jedno od najvećih iznenađenja koje se proteklih nekoliko godina pojavilo na YouTube-u, serijal crtanih filmova „Pilići“.

Na velika vrata uskoro ulazi i TOP kanal u HD-u i to premijernim emitovanjem prve epizode nove sezone serije Ubice mog oca, jedna od najgledaniji domaćih serija, koja je u susjednoj Srbiji oborila sve rekorde gledanosti. Prva epizoda biće emitovana 18. decembra u 20h. Pored Ubica mog oca, gledaoci će moći da prate i hit serije kao štu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels, originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou) i druga ostvarenja.

Za sve ljubitelje drame, dostupan je kanal Epic Drama HD,na kojem se prikazuju najbolje istorijske drame današnjice. Epic Drama pruža zbirku najuzbudljivijih žanrova i ekranizaciju svjetskih književnih klasika, dok je nova destinacija najgledanijih domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih i drugih svjetskih ostvarenja Prva World. Strastveni ljubitelji adrenalina i akcije pronaći će omiljeni sadržaj na još jednom u nizu novih kanala u Telemach ponudi –  Prva Kick. Mnoge će obradovati i najgledaniji filmski kanal u Rusiji TV 1000 Russian Kino, na kojem će uskoro imati priliku da prate savremene ruske filmove i serije.

Decembarskim iznenađenjima Telemach-a ovdje nije kraj. I ove godine magija ulazi u vaš dom, jer Telemach otvara dodatne kanale od 15. decembra do 15. januara i to uz vrhunske HBO i Cinemax kanale, sa najnovijom verzijom HBO GO aplikacije.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669