Audi Noć 2018 – Stvorena za vizionare

Rokšped Auto Centar dočaraoje građanima Crne Gore budućnost brenda sa 4 prstena predstavivši 4 nova prestižna modela u Audi noći 2018, stvorenoj za vizionare.

Savremeni simbol Podgorice The Capital Plaza bio je sinoć u Audi bojama i stilu Audi tehnološkog napretka, a impozantni ambijent hotela CentreVille ovlašćenom zastupniku ovog premium brenda, Rokšped Auto Centru, poslužio je kao svojevrsna futuristička galerija. Kombinacijom izložbe i aukcije za test vožnju, predstavljena su četiri modela Audi, A6, A7, A8, kao i najsvježije pojačanje Audi tima, novi član Q porodice, Audi Q8.

Kao i umjetnost, i Audi sa svakim novim modelom pomjera granice, pa je to poslužilo kao idealna osnova za tematsko veče u kome je „Audi umjetnost kreiranja automobila“ bila u fokusu.

U maniru pravih umjetnika, impresivnom audio-vizuelnom projekcijom, predstavljena su četiri Audi modela, a vrhunac večeri je bilo otkrivanje „Audi umjetničke postavke“ u biznis centru Podgorice. Tri nova Audi modela izložena su ispred Capital Plaze i građani su dobrodošlida posjete ova, slobodno možemo reći, umjetnička djela automobilske industrije.

Ovaj raskošni koncept luksuza naišao je na zapažen odziv uvaženih zvanica iz oblasti politike, diplomatije, privrede, sporta, civilnog društva, medija, koje su sa oduševljenjem i interesovanjem ispratile Audi noć 2018.

Zvanicama se obratio izvršni direktor Rokšped Auto Centra g. Željko Božović koji je simboliku 4 Audi prstena povezao sa 4 izložena nova modela, te izjavio da njegova firma teži na najbolji način reprezentovati trud i posvećenost Audi inženjera koji su rezultirali ovim ekskluzivnim modelima.

Prestižno priznanje Zlatna značka koje se dodjeljuje najboljim Volkswagen dilerima samo je potvrda da Rokšped Auto Centar opravdava očekivanja koncerna i klijenata. Iskoristio je priliku da se srdačno zahvali lojalnim klijentima koji su zaslužni da je Audi u Crnoj Gori u poslednje 2 godine lider u premium segmentu,te i partnerskim firmama Porsche SCG-u i Porsche Leasing-u na bezrezervnoj podršci. Potvrdio je da Audi noć otvara Audi sedmicu jer se već 13. 15. i 17. novembra može očekivati Audi Driving Experience u vidu cjelodnevnih ekskluzivnih test vožnji po najljepšim predjelima Crne Gore.

Slobodan Pešić, Direktor marke Audi za Srbiju i Crnu Goru osvrnuo se na poslednju godinu u kojoj je Audi predstavio tržištu svoja najluksuznija vozila koja čine sami vrh automobilske industrije kako po pitanju kvaliteta i tehnologije, tako i po pitanju inovativnosti i dizajna. Zvijezdu večeri, Audi Q8, istakao je kao najatraktivnijeg člana Q porodice i moguće kao najatraktivnijevozilo u klasi, trenutno na tržištu.

Porsche Leasing kao partner događaja kontinuirano nastoji pružiti vrhunske finansijske usluge uz kvalitetne proizvode iz Volkswagen grupacije.

Izvršni direktor Porsche Leasing-a u Crnoj Gori g. Dejan Pavlović napomenuo je da upravo ovakav događajističe snagu grupacije i brenda kakav je Audi. Ponosan je na trinaestogodišnje postojanje Porsche Leasinga u Crnoj Gori u kom su postali sinonim za kvalitet, brzinu i pouzdanost te istakao koncept „sve na jednom mjestu“ koji je već zaživio, a podrazumijeva da uz vozilo klijent u „paketu“ dobija finansiranje i osiguranje.

Audi umjetničko veče upotpunjeno je zvucima gudačkih instrumenata šarmantne postave kvarteta Unique.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669