Colors of F&F u Crnoj Gori

Najpoznatiji multibrand koncept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavlja svoju ljetnju digitalnu kampanju “Colors of F&F” u kojoj se poigrava simbolikom boja. Dok najvrelije godišnje doba stidljivo pokazuje svoje pravo lice, iskoristite povoljan trenutak za odabir idealnog outfita za beg na omiljnu destinaciju i svoj odmor začinite kaleidoskopom boja.

Crvena je najtemperamentnija boja koja budi najintenzivnija osjećanja, vašem ljetu donosi seksi avanture i burne ljubavi. Komadi brendova kao što su Levi’s, Replay, Tommy Hilfiger, Scotch&Soda, Calvin Klein učiniće ljeto nezaboravnim, a trenutke pune naboja Insta friendly.

Siva boja se vezuje za kreativnost i inspiraciju. Adekvatno stilizovani spremni ste za ljetnje pustolovine i otkrivanje novih prijedela, skrivenih kutaka. Vašoj udobnosti i komforu u uzbudljivim trenucima pomoći će modeli iz ljetnjih kolekcija brendova Superdry, Steve Madden, Desigual, Colors of California i Replay.

Žuta je optimistična boja i privlači pažnju. Ova modna priča donosi komade uz koje ćete izdominirati kako u dnevnoj tako i u večernjoj varijanti. Vaš saveznik u ovim trenucima su brendovi Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Scotch&Soda, Desigual, Levi’s i Replay.

Odabrane modele iz ljetnjih kolekcija možete kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669