ИНОВАЦИЈЕ: Скен за трен! Ново у Црној Гори (ФОТО&ВИДЕО)

Желите да уштедите вријеме, али не знате како? Ми немамо чаробни штапић, али зато доносимо предлог како да добијете више времена за породицу и пријатеље. Скен за трен је иновативна и једноставној услуга која штеди ваше вријеме и олакшава куповину. Доступна је само у ИДЕИ и намијењена је корисницима Супер Картице.

„Ријеч је о најбржој куповини на познатом мјесту, без куцања артикала на каси, паковања и чекања у реду,“ објашњавају из ИДЕЕ.

Употреба Скен за трен услуге је врло једноставна. На терминалу на улазу у продавницу узимате апарат за скенирање производа. Потребно је да се на терминалу улогујете Супер Картицом и узмете скенер. Апаратом скенирате бар код производа који желите да купите, што вам истовремено омогућава да на апарату пратите листу намирница које стављате у корпу и трошак куповине. Уколико желите да избришете артикал са списка, кликните на корпу (знак доступан на апарату), означите артикал који желите да избришете и притиснете дугме – (минус). Када сте узели све што желите да купите, долазите на специјализовану касу, гдје касирка провлачи апарат и наплаћује куповину – без чекања у реду, куцања на каси и паковања (јер паралелно са бирањем производа исте пакујете у кесу).

„Скен за трен је иновативна и брза услуга, која до сада није виђена у Црној Гори и тренутно је доступна у ИДЕИ СУПЕР у тржном центру Малл оф Монтенегро. Услуга је врло једноставна и нашим потрошачима ће омогућити да уштеде вријеме, које свима нама недостаје због брзог начина живота и бројних обавеза. Позивамо све наше драге купце да испробају Скен за трен и искусе другачију, иновативну и најбржу куповину до сада,“ саопштено је из ИДЕЕ, која увођењем Скен за трен услуге прати најмодерније регионалне трендове.

Да бисте могли да користите Скен за трен потребно је да будете корисник регистроване Супер Картице или платне Супер Картице. Уколико је немате, попуните приступницу и приступни формулар који се налази на инфо пулту било које ИДЕА продавниац. Након 24 сата од регистрације Супер Картице, можете да се региструјете за услугу Скен за трен – и најбржа куповина може да почне!

(промо)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669