Pansion „Ljubimčev dom“: Mjesto gdje se psi uvijek rado vraćaju

Za sve one koji su usljed nepredviđenih okolnosti (putovanja, renoviranja stana i slično) primorani da na kratko budu razdvojeni od kućnog ljubimca, pansion „Ljubimčev dom“ u Podgorici nudi idealno rješenje. Uigrani tim koji čine Miloš Ćorović, Marko Vratnica i Bojana Ćorović zaduženi su da psima prirede puno igre, šetnje, zabave i kvalitetno provedenog vremena u ugodnom ambijentu objekta koji posjeduje 16 smještajnih jedinica. Svi su opremljeni na interesantan način, a sa cijem da obezbijede potpuni ugođaj vašem ljubimcu.

U razgovoru za portal Crna Gora marketing menadžerka pansiona „Ljubimčev dom“ Bojana Ćorović kaže da su u ovu poslovnu priču krenuli spontano, prvenstveno zbog ljubavi prema životinjama.

-Naš pansion je počeo sa radom u julu ove godine, tako da smo veoma mladi na ovom tržištu. Riječ je o porodičnom poslu, gdje su sopstvenim trudom i samostalnim radom, udružili snage porodični prijatelji, a sada već i kumovi, Miloš Ćorović i Marko Vratnica,dok sam ja zadužena za marketing i pomoć oko pasa- rekla je na početku razgovora Bojana Ćorović.

Istakla je da je pansion osnovan sa ciljem da pruži adekvatan dom ljubimcima, uz visoke kriterijume zaštite u pogledu dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, zatim visokog stepena dezinfekcije i deratizacije u klimatizovanom objektu uz ventilaciju i provjetrenost.

Tokom boravka psima se pružaju potrebna njega koja uključuje jednu 45 minutnu šetnju, dva izvođenja, hranu i potrebnu podršku psu, a sve to za samo deset eura po danu, uz gratis kupanje i četkanje- kazala je Ćorović.

Dodaje da posebnu draž „Ljubimčevom domu“ daje atraktivna lokacija u naselju Tološi, gdje je u mirnom kutku obezbijeđena potrebna komocija za Vašeg psa.

– Prilikom osnivanja pansiona vodili smo se idejom da budemo inovativni i drugačiji. Samim tim boksevi su opremljeni na interesantan način kako bi psu u novom ambijentu bilo što prijatnije. Dovoljno smo blizu svim stanovnicima kako Podgorice, tako i cijele Crne Gore, a i mnogo šire – kaže naša sagovornica.

Posjetom su veoma zadovoljni, ali s obzirom da su nedavno osnovani u bliskoj budućnosti očekuju veći obim posla.

-Preporuku smatramo najboljim vidom reklame i ona nam je potvrda da ogroman uložen trud i rad, biva, polako ali sigurno zaista isplaćen-rekla je Bojana Ćorović.

https://www.youtube.com/watch?v=dStJBPGlyB0&feature=youtu.be

 

Kontakt za dodatne informacije
ljubimcevdom@gmail.com ili nas pozovite na broj telefona
+382 (68) 574 402
+382 (68) 819 911

Lokacija i radno vrijeme
Nalazimo se u Podgorici ul. SKOJA-a 53
Naše radno vrijeme je 08:00h-24:00h
Prijem pasa 08:00h-19:00h.

www.ljubimcevdom.me

FB/LjubimčevDomPG

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669