Промоција књиге „Мушко-женске пуззле (Књига о њој)“ у сриједу у КИЦ-у „Будо Томовић“

 

Промоција књиге „Мушко-женске пуззле (Књига о њој)“, аутора Момчила Зековића Зека одржаће се у сриједу, 25.септембра, у великој сали Културно – информативног центра „Будо Томовић“ од 20 часова.


Аутор књиге је најавио да ће промоција бити другачија па ће се, између осталог, промовисати филм по мотивима књиге у режији сликара Милутина Обрадовића са екипом великих заљубљеника у свој посао. Поред тога, биће и промоција спотова за композицију „ФАЦЕ А ФАЦЕ“ која је пратећа за све маркетиншке постове везаних за ово издање. Очекује нас и модна ревија, црногорских креаторки Јелене Рогановић Ђурић, Едите Ниманбегу, Лидије Буриц, Радојке Тепавац. Такође, учешће на ревији узима сликар Роман Ђурановић који је радио идејно рјешење књиге као и сам аутор књиге, Момчило Зековић Зеко.

„Мушко-женске пуззле“ је издала Свила продукција уз суфинансирање Министарства културе Црне Горе. О књизи су говорили књижевници Павле Горановић и Андреј Николаидис, психотерапеут др Гордана Барош и уредница издања професорица Смиља Вукићевић. Лектор књиге је Нада Букилић, коректуру и редактуру урадиле су Марина Вемић и Соња Шаковић. Дизајн је дијело „Гаражадесигна“.


Пријатељи издања су: видео подршка Бубуљ продукција (Дејан Сенић и Бранко Маљевић), фотографија Срећко Тадић и Весела Мишковић. Зекову ауторску музику аранжирали су Саша Гајић и двојац ЛАКСМИ (Иван Тадић и Душан Никчевић).
Након Подгорице слиједе промоције у другим градовима Црне Горе. По свему судећи,ускоро ће бити ново издање уз већ потврђене преводе и издања у четири земље Европе. Након учешћа на Подгоричком сајму књиге почетком октобра и Сајма књига у Београду креће продаја и промоције ван наше земље.

Књига се за сада може наћи у свим црногорским градовима у већим књижарама, маркетима и трафикама или преко дистрибутера Спресс.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...