Promocija knjige „Muško-ženske puzzle (Knjiga o njoj)“ u srijedu u KIC-u „Budo Tomović“

 

Promocija knjige „Muško-ženske puzzle (Knjiga o njoj)“, autora Momčila Zekovića Zeka održaće se u srijedu, 25.septembra, u velikoj sali Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“ od 20 časova.


Autor knjige je najavio da će promocija biti drugačija pa će se, između ostalog, promovisati film po motivima knjige u režiji slikara Milutina Obradovića sa ekipom velikih zaljubljenika u svoj posao. Pored toga, biće i promocija spotova za kompoziciju „FACE A FACE“ koja je prateća za sve marketinške postove vezanih za ovo izdanje. Očekuje nas i modna revija, crnogorskih kreatorki Jelene Roganović Đurić, Edite Nimanbegu, Lidije Buric, Radojke Tepavac. Takođe, učešće na reviji uzima slikar Roman Đuranović koji je radio idejno rješenje knjige kao i sam autor knjige, Momčilo Zeković Zeko.

„Muško-ženske puzzle“ je izdala Svila produkcija uz sufinansiranje Ministarstva kulture Crne Gore. O knjizi su govorili književnici Pavle Goranović i Andrej Nikolaidis, psihoterapeut dr Gordana Baroš i urednica izdanja profesorica Smilja Vukićević. Lektor knjige je Nada Bukilić, korekturu i redakturu uradile su Marina Vemić i Sonja Šaković. Dizajn je dijelo „Garažadesigna“.


Prijatelji izdanja su: video podrška Bubulj produkcija (Dejan Senić i Branko Maljević), fotografija Srećko Tadić i Vesela Mišković. Zekovu autorsku muziku aranžirali su Saša Gajić i dvojac LAKSMI (Ivan Tadić i Dušan Nikčević).
Nakon Podgorice slijede promocije u drugim gradovima Crne Gore. Po svemu sudeći,uskoro će biti novo izdanje uz već potvrđene prevode i izdanja u četiri zemlje Evrope. Nakon učešća na Podgoričkom sajmu knjige početkom oktobra i Sajma knjiga u Beogradu kreće prodaja i promocije van naše zemlje.

Knjiga se za sada može naći u svim crnogorskim gradovima u većim knjižarama, marketima i trafikama ili preko distributera Spress.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner