„Oykos development“ u četvrtak domaćin događaja „Ženski glas“ u IT-u

Kompanija „Oykos development“ biće domaćin događaja „Ženski glas“ u IT-u, u četvrtak 29. oktobra, u 19 sati u prostorijama „Oykos development – a“, (Bul. Pera Ćetkovića L/A 47).

Kako se navodi u saopštenju, cilj je predstaviti ulogu žene u oblasti nauke, IT – a, kulture i književnosti. U okviru događaja, održaće se i promocija časopisa “Ženski glas” koji je pisan za sve Crnogorke u cilju očuvanja kulturne baštine Crne Gore. Takođe, održaće se i prezentacija najljepših „Premium“ vina kompanije Plantaže.

-Kompanija „Oykos“ prepoznata je po zalaganju za razvoj ženskog preduzetništva, a u prilog tome ide podatak da stručno osposobljava i zapošljava žene kojima je programiranje bliska materija. Ženski glas dolazi do svog izražaja u našoj kompaniji, a želja nam je da taj glas dopre do mnogih firmi i korporacija širom Crne Gore, imajući u vidu da je kadar programera u velikom deficitu. Naša priča je pronašla svoje mjesto na stranicama časopisa „Ženski glas“, gdje smo uvidjeli da je moguće pisati novu istoriju i ostaviti značajne tragove u oblasti kulture, umjetnosti, književnosti, nauci i IT – u – navodi se u saopštenju.

Riječ će imati inicijatorka i predsjednica Programskog odbora časopisa „Ženski glas“ Aeta Salh, direktorica Narodnih muzeja Crne Gore Anastazija Miranović, ministarka nauke Sanja Damjanović,TV lice i profesorka književnosti Jelka Malović i programerka Oykos Development- a Teodora Popović.

Kako se navodi u saopštenju, cilj je predstaviti ulogu žene u oblasti nauke, IT – a, kulture i književnosti. U okviru događaja, održaće se i promocija časopisa “Ženski glas” koji je pisan za sve crnogorke u cilju očuvanja kulturne baštine Crne Gore. Takođe, održaće se i prezentacija najljepših „Premium“ vina kompanije Plantaže.

„Оyкос девелопмент“ у четвртак домаћин догађаја „Женски глас“ у ИТ-у

– Kompanija „Oykos“ prepoznata je po zalaganju za razvoj ženskog preduzetništva, a u prilog tome ide podatak da stručno osposobljava i zapošljava žene kojimaa je programiranje bliska materija. Ženski glas dolazi do svog izražaja u našoj kompaniji, a želja nam je da taj glas dopre do mnogih firmi i korporacija širom Crne Gore, imajući u vidu da je kadar programera u velikom deficitu. Naša priča je pronašla svoje mjesto na stranicama časopisa „Ženski glas“, gdje smo uvidjeli da je moguće pisati novu istoriju i ostaviti značajne tragove u oblasti kulture, umjetnosti, književnosti, nauci i IT – u – navodi se u saopštenju.

Riječ će imati inicijatorka i predsjednica Programskog odbora časopisa „Ženski glas” Aeta Salh, direktorica Narodnih muzeja Crne Gore Anastazija Miranović, TV lice i profesorka književnosti Jelka Malović i programerka „Oykos Development- a“ Teodora Popović.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner