Сајам послова и пракси – Дани каријере 2019.

Портал за запошљавање prekoveze.me ће 30. и 31. марта 2019. године организовати Сајам послова и пракси – Дани Каријере у Подгорици. На Сајму ће велики број послодаваца објавити скоро 1000 отворених радних мјеста за рад у разним компанијама и хотелима у Црној Гори али и иностранству.

На Данима Каријере, пројекту под покровитељством Главног Града – Подгорице, до сада је презентовано више хиљада отворених радних прилика и запослено више од 500 грађана Црне Горе.

Сајам послова и пракси – Дани Каријере 2019 обухватају два догађаја представљена у наставку:

Бизнис форум за младе (30. март) је мјесто на ком мијењамо животе младих људи и повезујемо их са најинспиративнијим људима из бизниса из Црне Горе. Кроз инспиративне приче успјешних црногораца оснажујемо и охрабрујемо младе да стреме ка успјеху у Црној Гори и стекну значајна познанства у свијету бизниса. Пријаве за Бизнис форум се врше овдје: https://prekoveze.me/forum_za_mlade

Сајам послова и пракси (31. март) је највећи сајам запошљавања у Црној Гори, који се ове године организује по четрнаести пут у тржном центру Delta City, са почетком у 10:00 часова, у трајању до 22:00, са до сада највећом понудом послова и пракси које нуде црногорске али и иностране компаније.

Сајам је пројекат који омогућава посјетиоцима да на једном мјесту, у динамичном окружењу, добију информације о новим приликама за посао, представе се послодавцима и пронађу запошљење или адекватни програм професионалних пракси. За грађане из удаљених општина, биће организован бесплатан превоз у сарадњи са локалним самоуправама. Информације о поласцима биће доступне на сајту www.danikarijere.me

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669