У суботу „ДАН ОТВОРЕНОГ ПОДРУМА“ у Шипчанику

У суботу, 3.новембра, са почетком у 11 сати, у винском храму Шипчаник одржаће се прави енолошки и гастро спектакл. За све госте уприличен је ГРАТИС обилазак винограда туристичким возићем и улаз у подрум Шипчаник, док ће укупна гастро енолошка понуда бити веома приступачна, по промотивним цијенама.

Манифестација започиње трком коња у винограду са почетком у 10 сати, а улаз за ову несвакидашњу трку је на капији винограда код “Декар” пумпе.

Уз богат музички програм, кувари ресторана “13.ЈУЛ” и “ЈЕЗЕРО” ће припремити изузетну гастрономску понуду.

На бројним гастро и винским станицама, гости ће имати прилику да уживају у националним, језерским и специјалитетима са ћумура, као и у дегустацији нових Премиум вина Плантажа. Осим тога, за овај дан припремљена је и премијерна дегустација еxтра-дјевичанског маслиновог уља Плантажа.

За све посјетиоце који желе да додатно прошире своје знање о вјештимана дегустације Плантаже су припремиле 3 радионице и то гратис радионица о сензоричком оцјењивању вина, док ће се радионица о поријеклу Вранца и вертикална дегустација Вранца, наплаћивати по симболичној цијени од 8€
За истинске љубитеље вина ту је и Мастер Цласс на којем ће се дегустирати ограничене серије ултра премиум етикета Стари Подрум, по цијени од 15€

Манифестација “Дан отвореног подрума” наставља се у ресторану „13.Јул“, уз “Гастро вече” и промотивне цијене менија (рибљи/месни). Дружење уз живу музику и чашу премиум вина Плантажа, почиње од 20 часова.

Заинтересовани посјетиоци све информације и резервације могу добити путем телефонског броја 020-658-026.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669